Yoga  Adem  Meditatie  Ontspanning

 

Samen zijn

Om te beginnen: Wat is precies aandacht? Wanneer je aandacht geeft, dat wil zeggen als je geest, je hart, je zenuwen, je ogen, je oren zijn ingeschakeld, dan is er volledige aandacht. Zoiets gebeurt, nietwaar? Dat is pas volledige aandacht. Als er geen weerstand is en geen criticus en geen neiging om waarde te bepalen dan is er aandacht – dan heb je het te pakken. (J.Krishnamurti)

Samen zijn

“In de vijf elementen wandelen.”

Deze verassende activiteit leidt deelnemers door de natuur met een originele kijk op de vijf elementen. Iedereen die in de natuur loopt weet dat het landschap waarin je bent een effect op je heeft. Wanneer je met aandacht iets ziet, hoort, ruikt en proeft ontdek je dat dit iets met je doet. Dit werkt door op wat je denkt, voelt en verlangt.

Met eenvoudige onderdelen maak je kennis met je lichaam, je energie, humor, ontspanning en zingeving. Laat je inspiratie ontvouwen voor jezelf en de groep als geheel. Zo ga je samen op pad voor een tocht van 5 tot 7 kilometer. Het innerlijke vuur laten we ontbranden met een hapje en drankje onderweg.

Voor een inzicht in tarieven en tijden klik hier:         Tarieven & tijden