Yoga - Adem - Meditatie - Ontspanning - Klank

 

Klank - massage

 

Gezondheid, welzijn, welvaart en verbondenheid ervaren met geluiden is oeroud. Disbalans in het lichaam met muziek weer in balans te brengen is ook oeroud. Net als alles om ons heen, bestaat ook de mens mee uit trillingen en geluid. Ieder mens heeft zijn eigen unieke vibratie patroon, zijn eigen sound.

Met geluiden massage betekent dat er trillingen (energieën) zich mengen met de eigen vibraties van het lichaam en op elkaar resoneren. Zo neemt het lichaam dat op wat het op dat moment nodig heeft.

Harmonisch rijke geluiden, gegenereerd door de monochord, klankschalen en andere instrumenten die geen melodie geven zijn gekoppeld aan de oergrond waaruit alles ontstaat ; geven nieuwe inspiratie en ontspanning die de gezondheid bevorderen en ze stimuleren zelf genezend vermogen.

 

Deze geluiden leiden naar diepe ontspanning en meditatieve staten. Ze brengen een gevoel van veiligheid en gedragen zijn. De gedachten worden stil en de klanken masseren  op zijn eigen wijze soms in lichte tinten soms in donkere klanken en scheppen opnieuw balans.

 

Het Monochord was al bekend bij Pythagoras, (ca. 580-500 voor Chr.), een instrument waarop een geluidstapijt ontstaat waar slechts één klank zich verveelvoudigd; het gehoor neemt een boventoon geluid en een grondtoon waar. De boventoon en de bastonen werken harmonisch en laten een meditatief ontspannen dimensie ontstaan. De energielagen worden geharmoniseerd en schoongeveegd. Het kan tot een ervaring komen met het verbonden zijn in

het grotere geheel, het zien van kleuren en vormen die leiden tot een zijnservaring.

 

Massage en klank behandeling

 

Na een inleiden gesprek ontvang je een klankreis, vooral met het Monochord.

Aansluitend  geef ik je een zachte hoofd/gezichtsmassage , onder andere masseer ik het gezicht met speciale stenen voor totale ontspanning. Gevolgd door lichte drukpunt gezichtsmassage, een mogelijkheid om helemaal naar jezelf te komen en spanning los te laten. Onbeperkt ontspannen en jezelf zijn.

 

Klank&Ontspanning:

Navoelen met een kopje thee.

Ca. 60 minuten

Aanbod 45 Euro incl. 21% btw.

Locatie: Klankruimte Beate SChieland 33 2371 PM Roelofarendsveen

 

Onbeperkt Ontspannen en Klank

Ontspanningsoefeningen die inzicht geven in Non dualiteit met aansluitend een diepte ontspanning (liggend op een mat) met Monochord en andere klanken.

Een klankreis is een concert, met  authentieke klankinstrumenten en stem, dat je liggend meemaakt.

Doordat je ligt ga je anders luisteren. Wanneer je je openstelt om te ontvangen en ervaren zul je merken dat de klanken behalve via je oren ook via je gehele lichaam binnen komen.

Dat geeft een intense lichamelijke ontspanning. Het kan zich aanvoelen alsof je lichaam opnieuw “gestemd” wordt. De diversiteit aan klanken en trillingen kunnen je meenemen, op een innerlijke reis.

Iedere klankreis is uniek en afgestemd op de tijd, plaats en aanwezige luisteraars en komt volledig geïmproviseerd tot stand.

 

De avonden zijn van 19.30 uur tot circa 21.30 uur.

Groepsgrootte: Maximaal 5 Personen

Kosten: 13,50 Euro per persoon Neem contact met ons op voor de volgende data Klankreis & Onbeperkt Ontspannen

 

Locatie: Klankruimte Beate  Schieland 33 2371 Roelofarendsveen


Een afspraak maken als groep kan ook.


E-mailen
Bellen
Map
Info